Leverans

Frakt/leverans

Lägger du din beställning före kl. 14.00 och varan/varorna finns i lager vid beställningstillfället skickas varorna normalt samma dag. Leverans till privatpersoner och företag sker normalt följande vardag. Undantag finns för helger och även vissa avlägsna platser i landet. 

Alla leveranser sker med av oss vald speditör enligt de leveranssätt vilka presenteras innan slutförande av beställning. Vanligtvis sker leverans genom Posten som Postpaket eller Varubrev beroende på försändelsens storlek.

Fraktkostnad tillkommer på samtliga ordrar som kund lägger hos TeknikCity AB, med undantag för beställningar där kunden väljer att hämta ordern vid lagret i Stockholm. För order inom Sverige med en ordervikt under 1kg tillkommer frakt med 49 kronor. För leveranser inom Sverige med tyngre varor över 1kg tillkommer frakt med 79 kronor. För TV tillkommer frakt med 299 - 399 kronor.

Det är på köparens ansvar att tillgodose att den adress som uppgivits vid beställningstillfället är korrekt, och att köparen, efter det att ordern effektuerats följer upp leveransen hos speditören, samt tillgodoser att leveransen avhämtas/mottages på avhämtningsställe inom skälig tid från avsändandet, vanligtvis nio (9) dagar från avsändandet. Vi har som målsättning att erbjuda leveranser inom högst 14 dagar. Leverans sker endast till Sverige ifall ej annat avtalats. Vid en eventuell försening har ni som kund rätt att häva ert köp kostnadsfritt.