Om Teknikcity

Välkommen till TeknikCity

TeknikCity grundades hösten 2008. En tanke föddes att det borde finnas en hel del datorer som inte kunde säljas av återförsäljarna. I alla branscher blir det alltid produkter över och modeller som utgår ur sortimentet. Efter mycket velande tog de mod till sig och påbörjade sökandet efter sådana produkter.

Huvudsätet och lagret i Stockholm. Verksamheten har vuxit och TeknikCity har ett betydligt bred utbud av tekniska prylar. Huvudinriktningen är fortfarande datorer men även en del andra hemelektronik- produkter dyker upp i sortimentet som fortlöpande kompletteras.

Vi har fått mycket beröm för vår kundservice och ämnar fortsätta med inställningen att aldrig ha en missnöjd kund. Strävan att hela tiden ha den mest personliga och bästa servicen tror vi är det vinnande konceptet på den här marknaden. Vi välkomnar alla förslag från våra kunder på hur vi skulle kunna förbättra vår service!

Mvh
Personalen på TeknikCity AB

 

Har du frågor eller funderingar?

Gäller det tekniska frågor om en PC, laptop, notebook, bärbar dator eller om mjukvara så ber vi dig i första hand kontakta tillverkaren av produkten, exempelvis HP, Compaq eller Toshiba. Kontaktuppgifter till alla tillverkare finner du under Support & FAQ. Vi kan alltid assistera dig när du pratar med tillverkaren men det snabbaste sättet är att du gör det själv. Om du misstänker ett hårdvarufel på din produkt bör din produkt vara tillgänglig för felsökning när du kontaktar tillverkaren.

Känner du som kund att du har svårt att uttrycka dig i ett email så kontakta oss i stället via telefon så hjälper vi dig gärna!